Om Bengtsson Copenhagen

I hjertet af det hæsblæsende København, har den velkendte frisør Mick B lukket dørene for hans tidligere saloner SWAG By Mick B og åbnet dørene for et nyt kapitel – i nye og yderst luksuriøse lokaler og med et mere og modernet navn: Bengtsson – Copenhagen.

Bengtsson – Copenhagen åbner dørene og lanceret sig som Københavns mest hyggelige og eksklusive frisørsalon. Under mottoet “ High-end Hair – Old Fashion Service”

Den perfekte indretning af bl.a. nutidens mest moderne materialer af træ og stål – samt velsmagende café latte fra Nespresso eller et glas vin, gør at du vil føle dig velkommen i behagelige omgivelser hvor du er i trygge hænder hos professionelle og yderst kompetente frisører.

Nye lokaler – Nyt navn – Nye tider

Swag by Mick B – der igennem de sidste 5 år har været et yderst velkendt og et trendsættende brand, blev i maj 2017 relanceret som BENGTSSON – Copenhagen.

Mick Bengtsson har nye visioner og ideer, der skal gøre BENGTSSON – Copenhagen til det mest trendsættende hairstudio i København. Med en filosofi om at den helt rigtige klipning, kan ændre din fremtid. Mick Bengtsson og hans yderst kompetente team, står klar til at varetage hvilken som helst opgave, der kan være med til at ændre din fremtid.

High-end Hair – Old Fashion Service

Mick Bengtsson har igennem 5 år været bestyr hos Stuhr, ejet og drevet Swag by Mick B i 5 år. Desuden har han undervist frisører i ind og udland i over 12 år.

Mick Bengtsson har valgt at gøre op med fortiden, i de store Københavnske frisørkæder. Klichéer omkring den upersonlige frisør, den manglende tid samt forståelse for kundens ønske, bliver alt gjort til skamme hos BENGTSSON – Copenhagen.

Billed Bladet og Se&Hør er skiftet ud med Champagne, fashion magasins og en “up to date” frisør, der konsulteres inden hver behandling.

BENGTSSON – Copenhagen skal i dag kendetegne et livsstilsbrand fremfor en frisørkæde. Alt er opført og gennemført i det mest eksklusive materialer og produkter der er på markedet. Brandet i sig selv er kendetegnet af kvalitet, luksus og kompetence på et sådan niveau, der ikke er set før i det københavnske.

Mick B “has show’n rest of the world, that we dare to challenge”

Vores fantastiske personale

mick

Owner, Hairdresser & Stylist

Instagram @Mick_bengtsson

Trine

Hairdresser & Stylist

Instagram @Hairby.Trinedienstrup

Katrine

Hairdresser & Stylist

Instagram @Katrine_Bengtssoncph

Helena

Hairdresser & Stylist

Instagram @HelenazHair

 

Johan

Hairdresser & Stylist

Instagram @Hviidcopenhagen

CAMILLA

Hairdresser & Stylist

Instagram @frisoerhartmann