Klipning

Vi laver alle former for klipninger. Kort hår, langt hår, herre hår, børne klip….

Vi er på kursus flere gange om året i både ind og udland og er derfor up to date med de nyeste trend. Dog lader vi os ikke diktere af moden da det vigtigste for os er at klippe noget som passer personligt til hver enkelte kunde. Så er du 1 eller 100år, tager vi altid udgangspunkt i dig.

Extensions

Hos Bengtsson Copenhagen laver vi extensions med tape.
Denne metode er en af de mest skånsomme metoder man kan bruge.
Med tape extensions kan man få mere fylde i håret hvis du synes dit eget hår er tyndt. Man kan også få mere længde så man får et langt flot hår. Dette indebære også mere fylde.

Balayage

Balayage er noget af det mest populære at få lavet lige nu verden over.
Balayage er en “frihånds maling” på håret som gør at man går fra en typisk naturlig mørk bund over i mere lyst hår jo længere man kommer hvor man i spidserne typisk er lys. Er man ikke naturlig mørk i bunden så kan man sagtens få det lavet så det ser mere naturlig ud.

Highlights -Lowlights – Babylights – Reflekser – Striber

Kært barn har mange navne. Reflekser har mange navne og mange forskellige måder at blive lavet på. Hos Bengtsson – Copenhagen er vi eksperter i at lave reflekser i alle afskygninger. Så har du specielle ønsker er du meget velkommen til at ringe til os da vi vil gøre vores ypperste til at gøre
dit ønske til virkelighed.

Farve

Helfarve – Toning – Henna/Plantefarve
I Bengtsson – Copenhagen bruger vi de farver vi mener er de bedste/sundeste på marked. I Bengtsson Copenhagen bruger Sensus farver som er den nye professionelle permanente oxidationsfarve uden ammoniak, PPD, parabener, siliconer og uden resorcinol; kunne omstrukturere håret, hvilket giver maksimal dækning, glans, blødhed og holdbarhed af farve.
Beriget med aktive ingredienser Ecocert Quinoa og Acai Berry, kombineret med den innovative Active Revitalizing Complex ARC. Sensus farver er godkendt til brug i grøn salon. Farverne dækker grå hår 100%
Toning dækker grå hår op til 70-80% og holder ca 6-8 uger
Henna/plantefarve er den mest naturlige måde at farve hår på da det bliver blandet op med vand og uden kemikalier. Dækker IKKE grå hår men kamuflere og nuancere grå hår.

Opsætning – Fest – Brude hår

Skal du til fest eller skal du holde din livs dag. Så er vi i Bengtsson – Copenhagen klar til at hjælpe dig.
Vi sætter gerne dit hår og lægger en make-up i salonen men vi kan også bookes til at komme hjem til dig og klaregøre dig til festen eller den store dag.
Booking ud af huset kan kun bookes hos Line og Mick.